Revalidatie & Fitness

Voor patiënten die gerevalideerd moeten worden na een operatie of bij ziekte, overgewicht, COPD, burnout of bij een algehele slechte conditie, is in onze praktijk fitnessruimte beschikbaar. Ook is het mogelijk om mensen preventief te behandelen.

Er wordt gebruik gemaakt van moderne apparaten in combinatie met een hartslagmeter. Bovendien is er speciale apparatuur en zijn er hulpmiddelen om de kracht, balans en coördinatie te verbeteren.

Fitheidstest & Behandelplan

Een fitheidstest wordt afgenomen waar o.a. bloeddruk, hartfrequentie, polshersteltijd, gewicht en BMI, kracht en uithoudingsvermogen worden vastgelegd, afhankelijk van de soort behandeling.

In overleg met de patiënt wordt, aan de hand van de testgegevens, een behandelplan en een beweegprogramma gemaakt, met daarin een duidelijk behandeldoel die in een bepaalde tijd bereikt moet worden. Van u wordt inzet, motivatie en het uitvoeren van een voor u gemaakt huisoefenschema verwacht. 

Voor mensen met dezelfde klachten is het ook mogelijk in kleine groepen van twee drie of vier personen te oefenen en te revalideren.

FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK

GIETHOORN

Eendrachtsplein 1

0521 362162 - email